Omenakanelirahka |
OMENAKANELIRAHKA (8 - 10:lle)
500 g maitorahkaa (esim. Valion
pehmeä rasvaton maitorahka)
2,5 dl Flora Vispiä tai muuta vaahdottuvaa
kermavalmistetta
2 dl omenasosetta (sokeroitua)
3 hapahkoa omenaa (keskikokoisia)
½ - 1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
sokeria maun mukaan
(2 rkl turkkilaista omenateejauhetta,
saa etnisistä kaupoista)
Sekoita maitorahka ja omenasose
keskenään. Mausta kanelilla ja vaniljasokerilla. Poista omenista siemenkodat
omenaporalla ja kuori omenat. Raasta ne maitorahkaseoksen joukkoon.
Vaahdota kermavalmiste ja sekoita se
rahkaseokseen. Mausta seos omenateejauheella ja lisää sokeria, jos se on
tarpeen.
Tarjoile kanelilla ja omenalohkoilla
koristeltuna.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti