keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Haastettuna

Sinulle-blogin Katja heitti haasteen esitellä tutustumisen arvoisia blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. Tällainen haaste on meikäläiselle ihan yllättävä ja uusi homma - vaatii oikein pohdiskelua, miten asiaa tulisi lähestyä...

Reippaasti pistän tästä nyt esittelyyn muutaman kivan blogin, jotka ovat käsityön asialla kaikki, kunkas muutenkaan. Samalla tietenkin haastan myös heidät mukaan! Olkaapa hyvät:

  • Jääkarhumaan Maikku on kollegani ja maalla asustava pikkulasten äiti, joka tykkää kaikesta vanhasta ja kauniista ja on lisäksi innokas kierrättäjä.
  • Purnauskis blogista löytyy kaikenlaista itse tehtyä kivaa, välillä ohjeitten kanssakin. Näyttääpä tämän samaisen haasteen jo aikaisemminkin saaneen, mutta eipä lisäesittely kenellekään pahaa tee :)
  • Memmu on uusi tuttavuus, joka kirjoittelee blogiaan englannin kielellä. Blogista löytyy mm. nättejä virkattuja heijastimia ja kivoja kortteja.
  • Kaarisillan käsityö ei olekaan ihan tavallinen käsityöblogi. Siellä pääset tutustumaan porilaisen yhtenäiskoulun oppilaiden innolla ja taidolla tekemiin käsitöihin. Nykyperuskoulussa virkkauksenkaan ei tarvitse olla hikistä pannulapun vääntämistä - katso vaikka itse täältä.
  • Taitava tyyppi puolestaan on uuden uutukainen  Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:n blogi, joka rakastaa käsityötä kaikissa muodoissaan.Taitava tyyppi kertoilee käsityökokemuksista ja ilmiöistä sekä ihmettelee, kyselee, vastailee ja jos ei osaa, ottaa selvää.

Mukavaa ja puuhakasta keväänodotusta kaikille käsityön ystäville! Vieköön alla oleva Kirsikankukka-koru ajatuksenne kevättä ja lämpimämpiä ilmoja kohti!

1 kommentti:

  1. Kiitos vaan tunnustuksesta Kaarisillan käsityöblogille! Se olikin jo toinen samanlainen samalla viikolla:). Kiva saada palautetta. Siitä saa vahvistusta sille, että ollaan oikella asialla, tällä käsityön asialla!

    VastaaPoista