keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kaupungilla bongattua: Kerä


Lankakauppa Kerä
Tänään kaupungilla kulkiessani törmäsin aivan yllättäen ihan uuteen lankakauppaan nimeltään Kerä. Sinnehän piti heti poiketa tutkimaan, minkälainen putiikki oikein on kyseessä.

Kerä löytyi osoitteesta Aleksanterinkatu 30, jossa vielä muutama viikko sitten piti majaansa Design Boulevard (uusi osoite tiedoksi kiinnostuneille: Hatanpään valtatie 6 ja Tampereella, tiätty). Tyylikkään vähäeleisestä liikkeestä bongasin mm. Debbie Bliss'in ja Rowanin lankoja sekä ihanan pehmeitä, löyhäkierteisiä, utuisen värisiä vyyhtejä, joiden valmistajaksi paljastui lähemmässä tarkastelussa uusi tuttavuus, norjalainen PicklesLisää lankoja on tulossa, kunhan toimitukset ehtivät perille, lupailivat putiikin pitäjät Jonna Hietala ja Elina Ylitervo.

Tuoreet lankakauppiaat Jonna ja Elina

Liike aukaisi ovensa viime perjantaina 13. heinäkuuta, mutta virallisia avajaisia vietetään kuulemma vähän myöhemmin. Pikapuoliin aukeaa myös nettikauppa, jolloin kauempanakin asuvat pääsevät nauttimaan Kerän tarjonnasta. Syyssesongin langat saapuvat vasta elokuun puolella, joten kiireettömämmät asiakkaat voivat rauhassa suunnitella tutustumisretkeään putiikkiin.
Lankakauppa Kerässä järjestetään myös kurssi-iltoja, joista ensimmäinen on jo tällä viikolla torstaina 19.7. Kerään voit myös vaikkapa kutsua ystäväsi koolle viettämään leppoisaa neulehetkeä - tällaisia suunnitellessasi ota kuitenkin ensin yhteyttä liikkeeseen p. 050 3090003, niin saatatte saada jopa tarjoilua :)
Lankakauppa Kerän löydät myös Facebookista ja Ravelrystä. Olisikohan tässä nyt Tampereen ihanin lankakauppa? Käy katsomassa ja päätä itse! Minä ainakin toivotan keräkaupalla onnea rohkeille yrittäjille ja vierailen kaupassa taatusti vastakin!


3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Oli oikein mukavan tuntuinen putiikki :)

   Poista
 2. Minäkin kävin tänään toivomassa heille onnea.
  Ihanan esteettinen puoti, pullollaan kaikkea kaunista.
  Väkeä oli mukavasti, palvelu oli hyvää ja ostokset käärittiin somaan mustavalkoiseen pakettiin. Nyt vain tutkimaan miten pudotellaan silmukoita...
  tarkoituksella.

  VastaaPoista