sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kesäinspiraatiota Ikeasta





Kyllä tuli kevättä rintaan ulkona vallitsevasta harmaasta sadesäästä huolimatta! Pongasin nimittäin netistä Ikean Nipprig-malliston, jonka pitäisi olla saatavilla toukokuusta alkaen. Näistä näyttävät varsinaiset sisustusbloggarit hehkuttaneen jo pari kuukautta sitten. Kuten kuvasta näkyy sarjaan kuuluu sekä kalusteita että muuta kivaa mm. rottingista, vesihyasintista ja banaaninlehdistä.






Erilaiset korit on aina olleet mun mieleen. Kannellisia säilytyskoreja on sarjassa sekä värjättyjä että luonnonvärisiä. Ja eri kokoja tietty.




Tästä kassista tämä mun innostus oikeastaan lähti - fiinin luonnollinen Ikea-kassi!






Kudottuja tuotteita on mattoina ja pöytätabletteina. Eteisen maton vois kesäksi korvata tuollaisella meriheinäisellä ja nuo tabletit olis kans aika kivat.




Sermiä me ei sisällä tarvita, mutta sopiskohan tuo parvekkeelle... Auriko räkittää paistaessaan sinne koko iltapäivän, joten sermi saattais toimia jonkin asteisena suojana.




Tuollaiset ruukunsuojakorit parvekkeelle kans! Tuoli ei harmi kyllä mahdu meidän miniparvekkeelle.




Ja miltähän näyttäisin lierihattu päässäni kesäkadulla... Pitkähelmainen hellemekko yllä, tietty! Ja työhuoneen hyllyn päällä kesää odotteleva korikassi olalla!

Täytyy olla valppaana ja seurata koska nämä saapuvat paikalliseen Ikeaan, etteivät pääse loppumaan ennen kuin ehätän paikalle. Koko Nipprig-kokoelman ja tietoja kuvineen tuotteiden valmistuksesta näet tästä pdf-vihosta.

Hyvää kesän odotusta - onneksi ihan kohta on jo vappu!


2 kommenttia:

  1. Minäkin koohkasin tästä, mutta kuitenkin se meni sivu suun. Myytiin tosi nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minäkin kävin kerran tsekkaamassa eikä ollut juuri mitään silloin saatavilla. Jäi hankkimatta :)

      Poista