perjantai 6. elokuuta 2010

Kun on pakko saada kutoaWhip up -blogi on ehtymätön inspiraation lähde! Esittelyssä on juuri nyt kanadalaisen Véronik Averyn keväällä ilmestynyt neulekirja Knitting 24/7, jossa on kevyesti mukana kulkevia ja helposti muistettavia neuleprojekteja vaikkapa työmatkalla tehtäväksi.

Englanninkieliset kirjat ovat huimasti halvempia kuin suomennetut versionsa, joten olen tilaillut niitä tämän tästä mm.amazonista (amerikkalainen ja englantilainen). Vaatii tietenkin hieman viitseliäisyyttä opetella termistö englannin kiellä varsinkin, kun britit käyttävät osittain eri sanoja kuin jenkit. Mutta sanaston oppii aika helposti ja useimmissa kirjoissa on termistö ja lyhenteet hyvin selitetty. Kotimaisiakin kustantajia suosisin mielelläni, mutta kirjojen hinnat saattavat olla kaksinkertaisia ja opukset ilmestyvät tietenkin jälkijunassa, jos ollenkaan. Ulkomaisista verkkokaupoista paketti tulee usein noin viikossa, eivätkä postikulutkaan ole päätähuimaavia.

2 kommenttia:

  1. Juuri ilmestynyt "Ilun" Neulekirja maksaa Suomalaisessa vain 21.90, kun esim. akateemisessa 39,90. Tämän siis ostin ihan kotomaaksi ja kotomaasta. Itse olen tilannut aika paljon AdLibriksestä ja tykännyt siitä.

    tippi

    VastaaPoista
  2. Kiva, että on kohtuuhintaisiakin! Niin, ja kannatta tietty vähän vertailla hintoja ;)

    VastaaPoista