lauantai 2. lokakuuta 2010

Meet Knitty
Knitty on kanadalainen neljännesvuosittain verkossa ilmestyvä neulejulkaisu. Siinä julkaistavat mallit ovat ilmaisia ja mallien tekijät eri puolilta maailmaa - myös suomalaisen Kristel Nybergin Sunday Swing -sukat löytyvät Knittystä. Neulemalleja löytyy moneen menoon, helpoista ranteenlämmittimistä monimutkaisempiin pitsishaaleihin. Malleihin on merkitty neliportainen vaikeusaste: mellow, tangy, piquant ja extraspicy, helpoimmasta haasteelliseen. Ohjeissa käytetään englannin kielisiä lyhenteitä, mutta niiden selitykset löytyvät linkin takaa ohjeen yhteydestä.

Jokaisessa julkaisussa on neulemallien lisäksi neuleaiheisia artikkeleita, kirja- ja tarvike-esittelyjä ja tekniikkaopastusta. Malliarkistoa ja aikaisempia numeroita voi selata Knittyn kirjastosivulla, jossa on aiheen mukaiset alasvetovalikot etsintää helpottamassa. Kehruuharrastajien kasvava joukko on  huomioitu Knittyspin-osiossa.

Uusin Knitty ilmestyi verkkoon juuri, syys-lokakuun vaihteessa ja sisältää taas joukon houkuttelevia neuleita. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti Eleanor-kauluri, Brambles-myssy ja Ringwood-sormikkaat.


Eleanor by Audrey Knight

Brambles by Amanda Muscha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti