keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Ikkuna syksyyn

Amerikkalaisen suunnittelijan Amy Butlerin värikkään valloittavia kankaita on jo jonkin aikaa saanut myös Suomesta, esim. useimmista Eurokangas-myymälöistä (pienemmissä myymälöissä on mallikankaat, joiden perusteella voi tehdä tilauksen). Eurokangas tosin tarjoaa vain rajoitetun valikoiman Amyn laajasta kangasvalikoimasta, mutta parempi sekin kuin ei mitään... Muita kotimaisia hankintapaikkoja ovat ainakin 2Hands Fabriina ja Polinka (jonka nettikauppa on kirjoitushetkellä "polvilomalla", eikä toimi juuri nyt).

Amyn Butlerin nettisivuilta löytyy myös jonkin verran ilmaisia ohjeita esimerkiksi tilkkutöihin ja tyynyihin. Viereinen torkkupeitto on uuden ekopuuvillaisen Organic Soul -kokoelman kankaista suunniteltu ihanuus. Peiton keskellä on hehkuvan keltasävyinen ikkuna, joka hohtaa sinertävällä pohjalla turkoosin vihreiden sävyjen reunustamana. Window to the Soul Quilt -peitto on toteutettu yksinkertaisin menetelmin ja löytyy ohjeineen Amyn sivuilta vaikkapa tätä linkkiä klikkaamalla.

Amyn ekopuuvilloja ei taida Suomesta ainakaan vielä (jos koskaan) saada, mutta torkkupeiton malliahan voi aina soveltaa muihin kankaisiin. Ulkomaisista nettikaupoista tilaaminen on tietenkin yksi vaihtoehto, jota kannattaa harkita, jos Amy-kuume puskee kovasti päälle. Tässä pari tilauspaikkaa: Fabric, Fatquartershop Amerikoissa ja Cottonpatch Briteissä. Ulkomailta tilatessa kannattaa tietenkin tarkkaan tutkia toimitusehdot ja postituskulut, jottei satu epämieluisia yllätyksiä. Usein kankaat saattavat kylläkin olla edullisempia eivätkä postikulutkaan ole huimia.

Jos haluat kuulla sympaattisen oloisen Amy Butlerin uusimmat kuulumiset tuoreeltaan, seuraa hänen pävityksiään Facebookissa tai liity postituslistalle!


Amy Butler at Fall Quilt Market


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti