torstai 1. marraskuuta 2012

Neuleasusteita talveen

Syksy on kulunut päivätyön lisäksi erinäisiä projekteja viilaten. Yksi näistä on ollut neulemallien ja ohjeiden teko Punomoon, käsitöiden ja käsityöhön liittyvien tuotteiden ja materiaalien verkkokauppaan. Punomon tuotoilla (toistaiseksi melko vaatimattomia...) pidetään yllä Käspaikkaa, käsityön verkkosivuja. Ja Käspaikkakin muuten muuttuu ihan pian yhtenäisyyden nimissä Punomoksi :)

Punomo Shopin uutuutena ovat 5X5 KITIT - tarvikepaketit, joihin mallit ovat suunnitelleet ja ohjeet laatineet Käspaikka-verkostoon kuuluvat käsityönopettajat. 5X5 KITIT sisältävät selkeät ohjeet ja malleihin tarvittavat laadukkaat materiaalit - kaikki tarvittava samassa paketissa itse valitsemassasi värissä. Lisäksi voit samalla tilata myös sopivat puikot. Todella kätevää, sillä paketin saatuasi pääset aloittamaan käsityösi ihan heti!

Alina-myssy
Alina-myssy on pehmeää alpakkaa ja neulepinta muodostuu herkästä viuhkamaisesta pitsikuviosta ja kapeasta valepalmikosta. Neulemalli on helppo, vain neljä kerrosta toistuu muodostaen kuviot!


Kuura - myssy ja tuubihuivi
Kuura on paksusta ja nopeasti neulottavasta merinovillasta neulottava setti, johon kuuluu myssy ja tuubihuivi. Tämä malli sopii mainiosti aloittelijallekin, sillä siinä on vain oikeita ja nurjia silmukoita ilman sen kummempia kommervenkkejä - no, pipossa pitää kyllä myös hiukan osata kavennuksia ;)


Tuisku-pipo
Tuisku-korvaläppäpipo lämmittää kovemmissakin viimoissa! Merinovillaisesta Sandnes Easy-langasta on joutuisa neuloa vaikka hieman muhkeampiakin palmikoita. Malli näyttää kivalta monenlaisessa päässä ja sopii niin pienille kuin isoillekin pojille sekä tytöille. Lisäksi voit neuloa myös Tuisku-lapaset samaa sarjaa (myös isompaan kouraan). Nämä voi hankkia myös yhteispakettina.

Tuisku-lapaset

Mukavaa neuleenpehmeää alkutalvea kaikille blogin lukijoille! Pitäkääpä puikot heilumassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti