maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ja pussukkaa pukkaa...

Mistä näitä pussukoita oikein tulee...?
No, kun sukeltaa kangaskätköjensä syövereihin ja sovittaa ensin yhtä ja sitten toista ja kolmattakin kangasta yhteen. Päätyy sitten mielestään kelpo kombinaatioon, mutta hetkeä ennen leikkuuta vielä harkitsee x:nnen kerran ja vaihtaa kankaan A kankaaseen B.
Kyllä värit ja painokuosit on sitten ihania!


Kahden meikkipussin valmiiksi leikatut palat & muut tarvikkeet odottamassa ompelua


Riikan ja Johannan meikkipussit


Tein tilauksesta hieman pitemmän "Susien" ja samaan syssyyn toisen myös omaan käyttöön (yhdet palat pääkangasta sekä laskoksen pohjakangasta kummallekin puolelle lisää, niin pussukasta tulee 5 cm pitempi eli noin 25 cm). Tilaaja sanoi pitävänsä kaikista väreistä, mutta "voisi siinä vähän pinkkiäkin olla" :) Huomenna selviää, ovatko väritys ja kuosit mieluisia.


Tarjan ja Ailan pussukat


Viime viikolla tein kahdelle ystävälleni "Perus-Susie"-pussukat. Juhlistimme lähiaikoina olleita synttäreitä Tammerin terassilla kuohuviinistä, trattoriaruuista ja mukavasta säästä nautiskellen. Aivan oli kuulemma omistajiensa näköiset värit. Toisen pussukan kuosista tuli saajalleen mieleen varhaisteini-iän mekko, viimeisiä vaatteita jotka äiti oli hänelle ommellut - sen jälkeen nuori neiti olikin ottanut homman haltuun ja ryhtynyt omaksi ompelijattarekseen ;)

Aikaisemmassa jutussa jäi muuten mainitsematta, että alkuperäisohjeesta poiketen lisäilin vielä yläreunakaitaleeseen napakan silitettävän tukikankaan tukevoittamaan ja ryhdistämään pussukkaa.


4 kommenttia:

 1. Sinulla on ihan mielettömän upeita kankaita!!!
  t. Heidi

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Kun tarpeeksi hamstrailee kankaita, niin aina sieltä jotain sopivaa löytyy ja jos ei löydykään, niin sitten on taas hankittava lisää... ;)

  VastaaPoista
 3. Upeat pussukat! Hyvät yhdistelmät kankaita. Se onkin kankaissa ehkä parasta, se yhdisteleminen.

  VastaaPoista