maanantai 13. tammikuuta 2014

Vuosi alkoi ja talvikin tuli
Uusi seinäkalenteri jäi ennen vuodenvaihdetta ostamatta, joten päätin surffailla vähän netissä. Ilmaiseksi ladattavia kalentereita löytyy roppa kaupalla, mutta suurimmaksi osaksi ne ovat englanninkielisiä eikä niissä tietenkään ole merkittynä pyhäpäiviä nimipäivistä puhumattakaan. Osa kalentereista myös alkaa viikon sunnuntaista. Täytynee merkata pyhät jollain tussilla rinkuloiden, jottei mene päivissä sekaisin...
Tämä kalenteri löytyi Skip to my Lou -blogista ja sen saa ladattua pdf-tiedostona tykkäämällä sivustosta facebookissa. Printtasin 160 grammaiselle kartongille ja leikkasin kalenterikuukaudet muotoonsa. Nipun ripustus sujui paperiklipsillä (esim. clas ohlsonilta). Lisää printattavia kalentereita löydät Gi det videre -blogista (tämän ja 48 muuta).
Ja koska nyt tarvitaan taas lämmintä päähän, sain jo jonkin aikaa suunnitelmissa olleen Wurm-pipon sopivasti viikonloppuna valmiiksi. Lankana on Tosh Sport, väri Badlands, Kerästä ostin ennen joulua. Nimesin piponi Almost Wurmiksi, sillä tein siihen muutamia fiksauksia: raitoihin enemmän nurjia kerroksia ja erilaiset kavennukset päälaelle. Wurm-pipon ohje löytyy Ravelrystä, myös suomeksi. Oma piponi ja sen muutokset ovat Ravelryssä täällä.

Samaisesta langasta tein muuten välipäivinä miehellekin pipon. Malli on myös Ravelryssä, englanninkielinen Exeter.

Mikäs on lämpimät pipot päässä tallustella pakkasessa ja todeta päivien pitenevän ja valoisuuden lisääntyvän. Mukavaa tammikuuta teille kaikille!

1 kommentti:

  1. Tosi kivan mallinen tuo warmup-myssy!!! Täytyykin kurkata raverlyn puolelle...

    VastaaPoista